Український популярний шоумен і ведучий Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос". У списку партії він іде під номером 30.

Сергій Притула
Сергій Притула

Не так давно він дав відверте інтерв'ю порталу "Громадське" і розповів про свої перші кроки в політиці. Він відверто зізнався, що посвідчення кандидата не носить, так як він у нього лежить вдома, як нагадування про важливому етапі в житті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Притула стверджує, що не збирається відмовлятися від творчості у разі потрапляння в Раду:

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Закон України про діяльність нардепа не забороняє мені у вільний від основного місця роботи час займатися творчістю. Я можу читати відкриті лекції і отримувати за це гроші. Я можу випускати книги і отримувати за це гроші. Я можу вести телепрограми і отримувати за це гроші. Це не володіння якимось бізнесом. Це моя голова, мій рот і те, чим я завжди заробляв на життя."

Він упевнений, що вміє досить ефективно розпоряджатися своїм часом, щоб встигнути все. Приємним бонусом в депутатському житті є те, що його дружина Катерина буде задоволена тим, що чоловік з понеділка по п'ятницю буде в Києві.

Сергій Притула з родиною
Сергій Притула з родиною

Ведуча запитала у Притули, чому він так впевнений, що пройде в парламент, адже рейтинги партії не такі високі. Притула відповів однозначно:

"Я зараз хоч і на 30 місці, але де-факто - на 29-му, тому що у нас одна людина із списку вибула, шанси ще зросли."

Так він відповів на питання про те, чи не пов'язано те, що він на милицях їздить з міста в місто з тим, що рейтинги партії впали:

"Це те, що було заплановано заздалегідь. Моє 30 місце - це не тільки мотивація для виборця як можна більше голосів віддати «Голосу», щоб Притула пройшов. Це, насамперед, була ще мотивація для мене. Немає нічого простіше, ніж зайти в прохідний список, сісти і чекати, коли тобі на блюдечку принесуть мандат. Мета насправді не в тому полягала, а в тому, щоб бути максимально корисним тієї когорти людей, з якими я в одній команді. І щоб якомога більше з них пройшло, я докласти максимум зусиль. Але і нога, яка мене в один момент підвела, вибила мене з колії на два тижні. Тому я дуже багато втратив і дуже злий на себе. Я дуже хотів поїхати на схід України, про який чомусь говорять, що у нас там немає підтримки чи ми на них уваги не звертаємо."

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з туалету затролив Євробачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притулу розкритикували за "велику політику".