Шоумен та відомий телеведучий Сергій Притула балотується до Верховної Ради України на дострокових виборах від партії співака Святослава Вакарчука "Голос". Притула розповів, що давно уявляв себе президентом України.

Про це телеведучий розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ви тільки що перерахували компліментарний ряд на мою адресу. Там були слова "популярний", "успішний", судячи з квартири й машини, мабуть, і не бідний. Це означає, що в мене є певний досвід. Якщо я буду просто носити його в собі, то для чого це? Просто тішитися, що я такий крутий?.. Ні, я цим ділюся. Це правильно", - заявив шоумен.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Притула також пояснив, для чого балотується в нардепи. За його словами, у нього є мотивація для роботи і він хоче конкретних змін.

"На холєру мені при всіх моїх плюсах і благах йти в парламент? По-перше, завдяки тому, що зараз я почуваю себе достатньо фінансово впевнено, можу гарантувати, що в мене не буде спокуси повестися на якісь гроші за те, що я на кнопку буду тиснути. Я є вмотивований для роботи в парламенті тим, що я хочу реальних змін у країні, а не паперових", - додав кандидат у народні депутати.

Сергій Притула
Сергій Притула

Притула також розповів, що "Голос" однозначно відстоює позиції проєвропейського вектору, рух в Євросоюз, рух в НАТО, і не дозволить "відкочувати назад ті речі, які були зроблені щодо української мови".

На питання, чи бачив Притула себе президентом, він відповів, що часто уявляв це: "У своїх фантазіях я уявляв себе батьком нації, який контролює ситуацію в Україні, спираючись на багнети військових (посміхається)".

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула засудив спроби Тимошенко пробитися до Зеленського: "Тільки ще на акордеоні не зіграла".