Одіозний екс-прем'єр України Микола Азаров вирішив пригадати спікеру парламенту Андрію Парубію його бурхливу молодість. Так, політик часів Януковича опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, на яких Парубій нібито бере участь у ході неонацистів.

"90-ті роки. Вже тоді Парубій брав активну участь у неонацистських ходах. На задньому плані видніється "вольфсангель" – символ німецької танкової дивізії СС "Дас Райх", а нині – символ "Азову", - написав колишній прем'єр.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

90-е годы. Уже тогда Парубий принимал активное участтие в неонацистских шествиях. На заднем фоне виднеется «вольфсангель» – символ немецкой танковой дивизии СС «Дас Райх», а ныне – символ «Азова».

Geplaatst door Николай Азаров op Zondag 14 juli 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто відзначити, що у мережі немає жодної підтвердженої інформації про те, що Андрій Парубій коли-небудь входив до організації неонацистів, хоча багато хто звинувачує соратника Порошенка у підтримці олігархічних кланів в Україні.

Нагадаємо, дружина Луценка пустила сльозу під Радою.

Як повідомляв портал Знай.uа, як будуть проходити парламентські вибори 2019.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.