Журналіст Олександр Дубинський прокоментував суд кандидата у нардепи від "Слуги народу" Куницького проти ЦВК з вимогою поновити його на виборах.

"Буквально вчора у суді Олександр Куницький зі своїми адвокатами ви*бали ЦВК. Суд анулював рішення зняти Куницького з виборів", - заявив журналіст.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, за словами Дубинського, нардеп від "БПП" Грановський буде всіма силами намагатися не дати Куницькому повернутися у списку "Слуги народу".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Під час розгляду позову Куницького юристи ЦВК отримували інструкції на свої мобільні телефони прямо від голови ЦВК Тетяни Сліпачук. Вони писали, що юристи Куницького - лохи, а лохами опинилися вони самі. У цій переписці нічого такого немає, але ви уявляєте, що голова ЦВК за тиждень до виборів протягом доби дивиться, як Куницький зобов'язує поновити його на виборах? Комментує кожну заяву і радить юристам, що говорити", - підсумував Дубинський.

Нагадаємо, дружина Луценка пустила сльозу під Радою.

Як повідомляв портал Знай.uа, як будуть проходити парламентські вибори 2019.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодексі з відкритими списками.