У середу, 17 липня, Петро Порошенко відправляється у Страсбург, де відбудуться вибори Президента Єврокомісії, хоча у нього призначено допит в ГБР. З чим пов'язана така у всіх сенсах зручна поїздка? Передають "Вести".

Порошенко чекають у Держбюро розслідувань на допит у зв'язку з підозрою в ухиленні від податків та відмиванні грошей. Однак у прес-службі "ЄС" заздалегідь повідомили, що ніяких повісток екс-президент не отримував, і він відлітає в Страсбург.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У прес-службу Європарламенту повідомили, що у Петра Порошенка немає в графіку офіційних заходів. Екс-президент міг бі зустрітися з "потрібними" людьми у Страсбурзі і без офіційного запрошення, проте він вибрав не найкращий зі стратегічної точки зору день. У порядку денному значатиться розгляд таких актуальних для України питань, як "гуманітарна допомога Середземноморськоми регіону" і "зони чистого повітря у містах ЄС".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.