Відомий український комік, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий запропонував вельми цікавий сценарій для російських пропагандистів і Путіна. Кошовий порадив Скабеєву разом з Путіним відправити у далекий космос.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Про це стало відомо завдяки одному з нещодавніх інтерв'ю коміка і відповідної реакції пропагандистів в ефірі програми "60 хвилин".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Євген Кошовий заявив, що пропагандисти, їх поплічники, і ті, хто твердить про "їх там немає" на Донбасі, повинні полетіти на Марс. Причому їх всіх Кошовий запропонував помістити в капсулу з назвою "Шпроти". І ця поїздка повинна бути без зворотної адреси, в один кінець.

"Я не хочу його (Путіна - ред.) бачити. Я хочу, щоб він полетів у космос, нах*р... Зателефонувати (Ілону) Маску і сказати: зроби капсулу для Путіна. І все. Досвідос. Путіна туди посадити, Скабеєву... Не знаю, хто там ще каже, що "їх там немає". Ось всіх цих посадити в одну капсулу, назвати її "Шпроти", бл*дь, і - фіть! - на Місяць чи на Марс. Ось це буде поїздка!" - розповів шоумен в інтерв'ю.

Нагадаємо, "Ми стояли втрьох і...": Кошовий відверто розповів про моторошну історію з Кличком, відео.

Як повідомляв Знай.uа Кошовий із Квартал 95 відправив Путіна на Марс, Скабеєва позеленіла від злості: "Капсулу назвемо шпроти".

Знай.uа писав, зірка "Жіночого кварталу" закрутила пристрасний роман з колегою: пікантні фото парочки.