Верховну Раду України VIII скликання терміново скликають для прийняття найважливіших законів. Зокрема, йдеться про антикорупційні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таку заяву у вівторок, 16 липня зробив заступник голови Офісу президента України Руслан Рябошапка. Під час виступу на панельній дискусії форуму "Встановлення справедливості - порядок денний для майбутнього парламенту" він наголосив, що зовсім скоро планується позачергове засідання парламенту.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми вже на четвер (18 липня) хочемо скликати позачергове засідання парламенту. Ми будемо вимагати від парламенту прийняти законодавство, яке дало б можливість для ефективної роботи Антикорупційного суду. Ми будемо вимагати прийняти закон про незаконне збагачення", – додав він

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як відомо, Володимир Зеленський хоче втілити комплекс першочергових заходів, спрямованих на зменшення рівня корупції в Україні. Це допоможе сформувати базу для подальших антикорупційних реформ.

Нагадаємо, що найближчим часом мають відбутися консультації президента України Володимира Зеленського з фракціями, будуть обговорювати питання щодо дострокового розпуску парламенту.

Як повідомляв портал Знай.uа, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш звернувся до новообраному президенту України Володимира Зеленського.