Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, що політичну силу намагаються дискредитувати брудними методами. Про це він повідомив на офіційному сайті "Голосу".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На нас йде справжня атака. На львівські номери приходять SMS такого змісту: "Українці розчарувалися у Вакарчука. "Голос" не проходить у Раду". Повідомлення з анонімного номера. Але от біда: з того самого номера прийшло запрошення на зустрічі з екс-президентом на зустрічі у Львівській області та на концерт, організований його партією. Спав, як говориться", - розповів Вакарчук в інтерв'ю "Свобода слова" на ICTV.

Лідер партії зазначив, що політична сила вже направила відповідну заяву про кримінальне правопорушення у МВС і Нацполицию.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Він додав, що політична сила колишнього президента мала довіру виборців і могла б не вдаватися до брудних методів, але зрадила довіру і знову вдалася до методів старої політики.

"Могли розбити порочне тандем влади і олігархів – а замість цього зміцнили цей союз. Могли змінити Верховну Раду – а замість цього нагинали її голосувати за потрібні собі закони. Могли засудити Януковича – замість цього за ці роки не змогли сформувати проти них нормальних кримінальних звинувачень. Могли змінити країну – але не зробили цього і втратили владу. А тепер біжать за нею, як за маршруткою, на яку не встигають", - додав Вакарчук.

За словами лідера партії, найгірше те, що "Європейська солідарність" намагається привласнити собі монополію на патріотизм і любов до України.

Нагадаємо, Вакарчук готовий стати прем'єр-міністром України.

Як повідомляв Знай. ua, вивчаємо партійні списки кандидатів партії Голос Вакарчука, і робимо прогноз на вибори.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук вперше розповів про сімейну драму.