Телеграм-канал Х**вий Харків опублікував нові технології агітації виборців.

"Тут ще під'їхали нові технології політагітації: за те, що пройдеш опитування тобі Грановський поповнить рахунок на 35 Грывень!!! А якщо даси посилання другу, аж на 50 ГРЫВЕНЬ!!", - йдеться в повідомленні.

Судячи з усього, таку агітацію придумав народний депутат Олександр Грановський. Він подав документи до ЦВК для участі у позачергових виборах у Верховну Раду по 169 округу в місті Харків.

Олександр Грановський

Грановський вважає, що нинішня виборча кампанія не буде простою.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Суперники прекрасні, майже все добре освічені, багато талановиті по-своєму, хтось вже отримав політичний досвід, інші тільки на початку цього шляху. Я дійсно вважаю, що люди у своєму праві зробити свій вибір, і зробити цей вибір вони повинні з відкритим свідомістю і очима", - написав нардеп.

Політик балотується як самовисуванець. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook

"Як я і говорив неодноразово раніше, таке рішення для мене завжди було усвідомленим та відповідальним. Представляти себе буду сам, без підтримки будь-якої з існуючих політичних партій. Я з'явився в Харкові не вчора і навіть не позавчора. Вже сьогодні маю честь і приємність розповісти про те, що мені вдалося зробити для городян, а не тільки розповісти про своїх грандіозних (у всіх такі) плани", - зазначив він.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти вияснили, що 2019 рік Олександр Грановський зустрів зі своєю супутницею Тетяною Сліпачук у карпатській резиденції "Синьогора" разом з Петром Порошенком, і його оточенням. В політичних колах Сліпачук називають громадянською дружиною Грановського.

В 2018 році Генпрокуратура повідомила Грановському про підозру у низці злочинів. Але депутатська недоторканність не дозволяє вести залучити Грановського до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, кандидат від "Слуги народу" прогоріла на багатомільйонній угоді з Росією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко нарвався на гучну критику від депутатів.

Також портал Знай.ua писав, агітація від Леоніда Ємця: український прапор волочиться по землі, люди розлючені: "Це вирок".