За три дні до позачергових парламентських виборів з'явилися свіжі рейтинги політичних сил. За оцінками соціологів до Верховної Ради проходять п'ять партій, решта не перетинають 5-відсотковий бар'єр.

Як показують свіжі рейтинги, партія Володимира Зеленського "Слуга народу" стала безальтернативним лідером парламентських перегонів і її рейтинг продовжує зростати. А от рейтинг партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" стрімко обрушився.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такими є результати всеукраїнського соціологічного дослідження, повідомляє видання "Акценти".

Опитування проводив Український соціологічний портал.

51,4% респондентів, відповідаючи на питання, "Як би ви проголосували на виборах до Верховної Ради?" - відповіли на користь партії чинного президента Володимира Зеленського "Слуга народу".

На другому місці з рейтингом 11,5% виявилася партія Вадима Рабиновича, Віктора Медведчука і Юрія Бойка "Опозиційна платформа - За життя".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А сенсацією цього тижня стала партія Святослава Вакарчука "Голос" - за неї готові проголосувати 9,1% виборців.

Політсила Юлії Тимошенко "Батьківщина" зайняла четверте місце в рейтингу - 7,8%.

За даними дослідження, в Раду проходить також партія Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" - вона набирає 6%.