Українці ставляться найкраще до президента України Володимира Зеленського, найгірше - до лідера партії "Європейська солідарність", п'ятого президента, Петра Порошенка.

Про це свідчать дані, отримані в результаті опитування громадської думки, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 5 по 15 липня.

У ході опитування з'ясувалося, що найбільше респондентів знають Володимира Зеленського (99,8%), Петра Порошенка (99,6%) і лідера партії ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко (99,2%).

Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана знають 96,6% опитаних, лідера Радикальної партії Олега Ляшка – 94,8%, лідера партії "Голос", музиканта Святослава Вакарчука – 89,8%, засновника партії "Опозиційна платформа – За життя", нардепа Юрія Бойка – 89,5%, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка – 85,3%, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова – 83,6%.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю серед 2 тис. громадян України старше 18 років, що проживають у 125 населених пунктах всіх регіонів України (крім окупованого Крыму та непідконтрольних територій Донбасу) з 3-х ступінчастою стохастичною вибіркою Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.

Нагадаємо, Зеленський жорстко зчепився зі скандальною чиновницею.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал Знай.ua писав, що Остапчук потролив Зеленського в стилі Пирожкова.