На сайті президента України Володимира Зеленського запустили опитування, яке повинно допомогти уряду зробити країну комфортнішою. Про це президент написав на своїй сторінці у Facebook.

"Кожен українець, та й я особисто стикався з, м'яко кажучи, непорозуміннями, отримуючи ту чи іншу державну послугу. Тому я гаряче вірю у проект "Держава у смартфоні". Це прогресивна ініціатива, мета якої - змінити взаємодію держави з людьми. Держава має стати сервісом. Зрештою, для цього ми і працюємо", - написав гарант.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський закликав усіх українців пройти опитування "Що не так з держпослугами?".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Цей проект повинен врахувати потреби кожного громадянина і виправити всі недоліки застарілої системи. Тому нам потрібні ваші думки. Тому особисто прошу кожного взяти участь в опитуванні", - написав президент.

Нагадаємо, Зеленський створить власний телеканал.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський жорстко осадив Парубія за його "витівки" в Раді.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський влаштував знахабнілому чиновнику найгірший день у житті.