Телеведучий, шоумен, а віднедавна і кандидат у народні депутати Сергій Притула відповів на зухвалі звинувачення лідера партії "Наші" Євгена Мураєва. Зокрема, телеведучий розкритикував діяльність опонента.

Про це кандидат у нардепи від партії Святослава Вакарчука "Голос" заявив в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", пише Politeka.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула запропонував об'єднуватись демократичним силам і перестати "приносити задоволення пану Мураєву". У прямому ефірі шоумен розніс скандального відомого нардепа, який став звинувачувати новоспеченого політика в тому, що він не має політичного досвіду.

Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука
Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Ви говорили, що читали мою біографію. Що я працював на будівництві, вантажником, посудомийником… У мене в кар’єрі було різне. Але мені, на відміну від вас, батько не міг дати на нафтопереробний бізнес. Я повинен був заробляти на життя сам", – заявив Сергій Притула.

Окрім цього, телеведучий запитав Мураєва, чому за його законопроекти у Ради ще жодного разу не проголосували.

"І якщо ви такий ефективний, то я запитаю ще раз: 167 законопроектів, які ви подавали за 4 роки роботи в Раді, і ні за один не проголосували… Ви стріляєте холостими. Нафіга ви в Раді, Мураєв? Що ви клоунаду розводите?"- запитав шоуменю

Євген Мураєв
Євген Мураєв

Після цього в прямому ефірі почалася бурхлива дискусія з участю інших гостей політичного ток-шоу, і в підсумку нардеп Євген Мураєв відповів Сергію Притулі наступне : "Ніхто не знає, хто ви".

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула з "Голосу" Вакарчука приголомшив Україну.