Сергій Сівохо, телеведучий і кандидат у народні депутати по 49 округу на Донбасі від президентської партії "Слуга народу" вирушив з черговим візитом в Дружківку. Про це він повідомив на своїх сторінках у соціальних мережах.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Сівохо

"Нинішні професійні політики - професіонали тільки в одному: набити свої кишені нашими грошима. Добре, що до влади приходять "непрофесійні" політики - без негативного "багажу". Ми – прості люди. Знаємо проблеми і розуміємо, як їх вирішувати." - заявив кандидат у дописі до відео.

У Дружківці Сівохо відвідав громадську організацію "Анастасія", яка не тільки береже українські традиції, але і підтримує Сергія на майбутніх парламентських виборах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Які у вас пріоритети в політиці? Ви за Схід або Захід, запитують у мене. А я кажу, що я за Україну" - підкреслив Сівохо.

В коментарях до ролика українці пишуть свою думку і всіляко підтримують кандидата від "Слуги народу":

"Зрозуміти проблеми людей - це вже половина справи", "У вас все вийде, ви змінити нашу країну на краще! Удачі на виборах!", "Ось так і виходить, непрофесіонали утрут ніс професіоналам", "Правильно, Україна - вона одна, і не треба її ділити на захід і схід, а потім ще називати себе патріотом! А щодо професійності - все вірно, де нинішні політики вчилися на політиків? Та ніде! Бувають люди порядні і немає. Все просто!"

"Дуже приємно, що у парламент ідуть такі нові обличчя, як Сергій Сівохо.", "Нам не потрібні професійні злодії-політики, нам потрібні люди, які будуть покращувати наше життя", "Треба голосувати за таких простих людей, як Сівохо, це людина з народа".

Сам же Сівохо в коментарях зазначив, що немає такої професії "політик":

"Немає такої професії - політик. Світ знає великих президентів і міністрів, які раніше були акторами, письменниками, драматургами, але вони зробили дуже багато для своїх країн: Рональд Рейган, Вацлав Гавел, Джузеппе Грілло і інших".

Нагадаємо, Сергій Сівохо відвідав село Новодмитрієвку Донецької області.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сівохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.