Президент України Володимир Зеленський відвідав з робочою поїздкою Запоріжжя. Там він ознайомився з перебігом будівництва нового терміналу аеропорту "Запоріжжя" й оцінив його.

За словами президента, будівництво нового терміналу повинно бути завершене у грудні цього року, повідомляє прес-служба президента.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Огляд терміналу аеропорту "Запоріжжя" не був передбачений програмою робочої поїздки Володимира Зеленського, однак він виявив бажання подивитися на будівництво.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це нормальний, сучасний термінал. Ви молодці. Коли щось в Україні будується, це дуже приємно ", - зазначив президент.

Новий термінал розрахований на прийом 1 млн пасажирів на рік. За словами міського голови Запоріжжя Володимира Буряка, летовище має понад 50 мільйонів гривень чистого прибутку. Аеропорт "Запоріжжя" прийматиме рейси з аеропорту "Дніпро", коли той перебуватиме на реконструкції.

А от стан Придніпровської залізниці — задовільний і вона не потребує ремонту. Володимир запропонував обмежити рух великовагового транспорту на переправі, щоб розвантажити автомобільну частину.

Під час робочої поїздки до Запорізької області президент України Володимир Зеленський також оглянув об'єкт незавершеного будівництва "Автотранспортна магістраль через р. Дніпро в м. Запоріжжя" і дав завдання відновити добудову мосту в найкоротші терміни. Вже на початку 2020 року вона має працювати.

Нагадаємо, що Зеленський жорстко вирішив питання російських паспортів на Донбасі: в Україну ринуться мільйони.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, Зеленський жорстко осадив прихильницю Порошенка: "Доведіть, що ви українка".