Перший помічник президента Сергій Шефір розповів про те, що його батько воював під час Другої світової війни, а після її закінчення боровся з "бандерівцями" на заході України. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Лівий берег.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зазначив, що його батько служив у піхоті Червоної армії, а після війни його, 17-річного хлопця, перекинули на західну Україну.

"Батько розповідав про страшні картини. Я ріс з відчуттям… ("що бандерівці це зло?" — запитав журналіст) Так", - зізнається Шефір.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

При цьому зараз у нього це відчуття вже не залишилося, тому що зараз Шефір вже впізнає і розмовляє з представниками обох таборів і розуміє, що людей зіштовхнули.

"Одні воювали за свою землю, незалежність, а іншим говорили - це бандити. Інформаційна політика тоді ось так працювала. Я вам більше скажу, у батька був перший інфаркт після того, як в 90-ті почали розкривати інформацію про злочини Сталіна. Він свято вірив у радянські гасла і говорив: "Ми йшли з ім'ям Сталіна в бій", - пояснює він.

Нагадаємо, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського, експерти розкрили цікаві деталі.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський жорстко розкритикував Парубія за його "витівки" в Раді.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук розповів про Зеленском те, чого б ви ніколи не подумали.