Політик пояснив, чому масло з конопель корисне і закликав українців вживати його кожен день.

Міський голова Львова та голова партії Об'єднання Самопоміч Андрій Садовий записав ролик на тлі плантації марихуани під музику реггі, розповівши про користь олії з конопель. Відповідне відео розміщено на сторінці політика.

Підтримуйте українське!

Підтримуйте українське! Дісклеймер: відео знято на плантаціях технічних конопель (легальних!) в Глухівському районі на Сумщині. Їздив туди підтримати мера Мішеля Терещенка, який на мажоритарному окрузі від «Самопомочі» б‘ється з адептом «русского міра» Деркачем.

Geplaatst door Андрій Садовий op Vrijdag 19 juli 2019

"Я знаю, що багато українських політиків вживають...масло з конопель. Воно як лікувальний засіб проти стресу. До речі, не тільки проти стресу – хто має зайву вагу або хто має підвищений рівень холестерину (вживають - ред.)", – сказав політик у своєму ролику.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За його словами, таке масло також багата на антиоксиданти.

"Тому запрошую не соромитися, а щодня вживати олію з конопель. Це дуже корисно – наш український продукт. Підтримай українське", – додав Садовий.

Нагадаємо, що Супрун пояснила, кому потрібен медичний канабіс в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Верховній Раді України одноголосно вирішили зареєструвати законопроект про легалізацію використання медичного канабісу.

Також портал "Знай.uа" писав, про безкоштовну медицину: які умови висуває перед українцями нова реформа.