Президент Володимир Зеленський запросив зібратися 23 липня генерального прокурора та інших правоохоронців, щоб доповісти про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це він написав у суботу, 20 липня, у своєму Facebook.

"Розкриття вбивства Павла Шеремета попередній Президент та правоохоронні органи називали "справою честі". Минуло 3 роки. Питань залишається більше, ніж відповідей. 23 липня прошу зібратися Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції та голову СБУ й доповісти про хід розслідування", - написав президент.

Розкриття вбивства Павла Шеремета попередній Президент та правоохоронні органи називали «справою честі». Минуло 3 роки....

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 20 juli 2019

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він також запросив на зустріч журналістів.

"Українська спільнота вже давно має отримати відповідь на питання "Хто вбив Павла?", - додав глава держави.

Нагадаємо, Павло Шеремет був убитий в центрі Києва три роки тому - 20 липня 2016 року. Поки злочин залишається нерозкритим. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днище авто.

Нагадаємо, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського, експерти розкрили цікаві деталі.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський жорстко розкритикував Парубія за його "витівки" в Раді.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук розповів про Зеленском те, чого б ви ніколи не подумали.