Нещодавно у Києві на одній із виборчій дільниць прихильник колишнього президента України Петра Порошенка напав на журналістів. Його вже вдалося ідентифікувати, як стверджують на каналі Klymenko Time у Telegram.

Втім, як виявилося, він не просто "людина" з вулиці, а депутат Київради:

"Це не якийсь міський божевільний, немає. Це депутат Київради фракції "Солідарність" (який сюрприз!) І колишній в.о. директора комунального підприємства "Київблагоустрій" Андрій Андрєєв. Який за нашою інформацією очолював київський міський штаб Порошенко на виборах президента. Більш того, ця людина - кандидат в депутати від партії "Європейська солідарність". У списку 35-му місці. Кандидат-провокатора Андрєєв своє неадекватну поведінку пояснив на камеру тим, що він "в ейфорію". Мабуть, мається на увазі, від виду свого шефа", - значиться у публікації.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Автори публікації зазначають, що згаданий народний обранець швиденько "підчистив" всю інформацію про себе у мережі. Особливо ту, котра може нашкодити репутації. Чи покарають за таке нардепа, невідомо.

Нагадаємо, у мережі опублікували знімки зі штабу "Слуги народу" Зеленського у день голосування.

Як повідомляв повідомляв Знай.ua, в Авдіївці Донецької області на виборчій дільниці № 140597 спостерігачі виявили ручки з чорнилами, що зникають.

Також Знай.ua писав, що телеведучий, шоумен і кандидат у депутати під номером 30 в списку партії Святослава Вакарчука "Голос" Сергій Притула виконав свій громадянський обов'язок на виборчій дільниці.