Позачергові парламентські вибори 2019 не особливо виділялися серед інших за рівнем порушень. Гучний скандал стався на 94 окрузі в Київській області, де незаконно замінили 183 членів виборчих комісії від однієї з партій.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також в цей день вистачало курйозних випадків. Так, спікер Верховної Ради Андрій Парубій прийшов на дільницю без паспорта. Однак закон порушувати не стали і документ йому підвезли пізніше і він зміг проголосувати за всіма правилами.

У той же час в селі Нагірному Світловодського району на одній із дільниць замість сейфа використовували звичайну каструлю. Виявилося, що так зробили тому, що місцева влада не забезпечила справжній сейф для зберігання бюлетенів.

Geplaatst door Валентина Стеценко op Donderdag 18 juli 2019

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Саме тому їх поклали в металеву каструлю, опломбували і передали під охорону співробітниці поліції. Зрештою справжній сейф все ж надали і ситуація налагодилася.

У Маріуполі місцевий журналіст Максим Грабовський оригінально зіпсував свій бюлетень. Він підготував заздалегідь презерватив, який прошив ниткою і вже в кабінці для голосування прикріпив його до бюлетеню.

У Львові пенсіонерка розірвала свої бюлетені і спробувала їх з'їсти. 94-річна жінка повинна була голосувати вдома, але несподівано прийшла на виборчу дільницю. Після суперечок про те, що вона повинна вкинути бюлетень в переносну урну, жінка обурилася і розірвала і почала жувати бюлетень.

Нагадаємо, Кучма "поставив галочку", і звернувся до Зеленському з важливою проханням.

Як повідомляв Знай. ua, як голосували Притула, продюсер Лорак, Кошовий, Бурмака та інші зірки.

Також Знай. ua писав, що львів'янам пропонують голосувати без паспорта.