Напередодні парламентських виборів, які відбулися 21 липня 2019 року і дозволили Зеленському зібрати монокоалицию у Верховній Раді, кожен хто як міг намагався зібрати останні крихти симпатій виборців.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

"Опозиційна платформа - За життя" за даними соціологічних опитувань впевнено проходила в Раду, однак, цього виявилося недостатньо. Тому і запустилися по каналах ролики про те, як члени команди хочуть до церкви і моляться за Україну.

Цим поділився один з користувачів соціальної мережі Twitter:

"На каналах Медведчука в день виборів реклама політиків з його партії. Показують Королівську у церкві. Класика. Нажилася на контрабанді кольорових металів, кинула бюджетників і пенсіонерів на сотні млн грн. Тепер можна і в церкву, помолитися."

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В коментарях миттєво стали відзначатися українці:

"Погрішимо-погрішимо і помолимось", "Там у слові політик відразу 6 помилок, правильно писати П*ЗДОТА", "Придурошна Королевська", "І знаходяться ще дебіли які голосують за це чм*.", "Прикро інше, шо ще достатня кількість населення ведеться на таку дешевку.", "Ну чому арта ЗСУ випадково не ї*ане по цій церкві?", "Цієї с*чці ніколи в житті гріхів не відмолити", "Відверта чортівня і шабаш", "Пішла гріхи відмолювати але Бог правильний і прийде час, коли ця п*вія відповість за все заподіяне зло українцям", "Та давно помітив: чим більше людина п*здить, тим більше духовненьким хоче бути або здаватися. Свята віра в індульгенції", "Свята злодійка-корупціонерка", "Х*лі, Марія Магдалина".

Нагадаємо, Зеленський прокоментував новий склад Уряду: що дістанеться лідеру "Голосу" Вакарчуку.

Як повідомляв портал Знай.uа, що дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.