Стало відомо, що в понеділок, 22 липня, Київський апеляційний суд ухвалив рішення відпустити колишнього народного депутата Олександра Єфремова під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.

Про це повідомляє юрист і соратник президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Київський апеляційний суд звільнив Олександра Єфремова з-під варти", - написав Він.

Киевский апелляционный суд освободил Александра Ефремова из под стражи. www.aportnov.com

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Geplaatst door Andriy Portnov op Maandag 22 juli 2019

"Адвокати просили взагалі не застосовувати до Єфремову будь-либы запобіжного заходу. Вони подали скаргу на рішення Старобільського районного суду Луганської області від 19 липня про продовження терміну утримання під вартою", - йдеться в telegram-каналі Klymenko Time.

Також відомо, що прокурор протестував. На його думку, існують ризики втечі або тиску на свідків у разі скасування запобіжного заходу. Однак його аргументи не вплинули на рішення суду.

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Екс-регіонал зобов'язується не виїжджати за межі Києва, прибувати на засідання суду на першу вимогу, утримуватися від спілкування зі свідками, а також носити електронний браслет.

Наголошується, що Єфремов брав участь в засіданні по відеоконференцзв'язку з Старобільська. Він заявив, що у справі немає жодного доказу його вини.

"В рамках судового процесу 5 свідків прокуратури дали свідчення про те, що їх всіляко примушували давати неправдиві свідчення", - сказала захист Єфремова.

Нагадаємо, що Верховний суд змінив підсудність у справі Олександра Єфремова.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружку Януковича винесли вирок.

Також портал Знай.uа писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.