Парламент нового скликання має запрацювати наприкінці серпня на початку вересня. Слуга народу готується внести ряд законопроектів.

Перше засідання Верховної Ради дев'ятого скликання планують провести наприкінці серпня – початку вересня. Про це повідомив голова партії Слуга народу Дмитро Разумков у понеділок, 22 липня, передає УНН.

Верховна Рада
Верховна Рада

«Я думаю, що перше засідання парламенту буде або кінець серпня, початок вересня», — сказав він.

Дата проведення першого засідання Ради нового скликання залежить від дати оголошення остаточних результатів виборів Центрвиборчкомом, зазначив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Разумков розповів, що Слуга народу в Раді, в першу чергу, ініціювати прийняття законів про зняття депутатської недоторканності, про зміни в регламент парламенту, про відкликання народних депутатів і покарання за неперсональне голосування, а також термінових профільних законопроектів.

Нагадуємо, громадянська мережа "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Як повідомляв Знай.uа, Романенко показав, як виглядає остаточний провал планів Порошенко.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський дав термінове доручення розслідувати випадок загибелі двох військових в результаті підриву на міні.