Як відомо, 22 липня Київський апеляційний суд ухвалив рішення відпустити екс-нардепа Олександра Єфремова під цілодобовий домашній арешт. Znaj.ua вирішив нагадати читачам біографію скандального політика.

Олександр Єфремов: досьє екс-регіонала

Олександр Сергійович Єфремов був першим заступником голови Партії регіонів та нардепом (2006-2014), головою фракції Партії регіонів у Раді 7 скликання (2010-2014). З листопада 2005 року він є керівником Луганської обласної організації ПР.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Справа Єфремова

Політика затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештували на наступний день. Зараз Єфремов обвинувачується у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність України і створенні терористичної організації. Йому також інкримінується підтримка "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В СІЗО соратник Януковича знаходиться вже більше двох років. До недавнього часу судові засідання проходили в Старобільському суді Луганської області.

Особисте життя

У Єфремова є дружина Лариса. Раніше вона працювала помічником голови правління АБ "Укркомунбанк". Його син Ігор є бенефіціаром офшорної компанії Darcel Trading Limited, яка через російських посередників займається поставкою кам'яного вугілля.

Скандал з журналістами

У 2012 році Національна спілка журналістів України оприлюднила список чиновників і політиків, які перешкоджають професійній діяльності ЗМІ.

Олександр Єфремов посів у цьому рейтингу перше місце "за те, що 26 квітня звернувся до спікера парламенту Володимира Литвина з проханням не допускати до сесійної зали сторонніх осіб під час блокування опозицією роботи Верховної ради".

Нагадаємо, що Єфремов зобов'язується не виїжджати за межі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Верховний суд змінив підсудність у справі Єфремова.

Також портал Знай.uа писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.