Близький соратник екс-президента Петра Порошенка Олександр Грановський зазнав фіаско на виборах, поступившись місце кандидату від “Слуги народу” Олександру Куницькому. Одіозний політик Порошенко вже прокомментирвал подію у своєму Facebook.

Мой предыдущий пост был про удачу, которая улыбнулась, как выяснилось, Александру Куницкому. Люди сделали свой выбор,...

Geplaatst door Александр Грановский op Maandag 22 juli 2019

"Я не ідіот. Мені справді здавалося, що я все роблю правильно. Я завжди всі рішення приймаю сам і несу за них відповідальність. Ніколи не віддаю пас іншим тільки з метою когось в чомусь потім звинуватити - ні. Я дійсно намагався для харків'ян і дуже хотів харків'янам сподобатися. Все, що я робив, не мало подвійного дна, прихованих мотивів і черв'яка в душі. Але...вийшло так, як вийшло. Людей, які мені повірли, виявилося недостатньо для того, щоб від їх імені та за їх дорученням працювати в українському Парламенті. Цим займеться інша людина", - написав Грановський.

Також політик написав, що в цих виборах "не важливо гарний ти, або розумний - ти старий, ти б/у".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Висновок очевидний: традиційні формені політики станом на вчорашню ніч - ГМО та генетично модифікований організм. І зовсім не важливо, ти розумний, красивий або перспективний: ти старий, ти б/у. Соціологія, як наука, перестала існувати. Досвід і відчуття дійсності в повітрі, вони винюхуються, про це вже можна прочитати в публікації або подивитися по телевізору. "Слуга Народу" талановито спілкувався з аудиторією на національному рівні, йдучи від частковостей і все частіше апелюючи до загального", - написав він.

Нагадуємо, громадянська мережа "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Як повідомляв Знай.uа, Романенко показав, як виглядає остаточний провал планів Порошенко.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський дав термінове доручення розслідувати випадок загибелі двох військових в результаті підриву на міні.