Парламентські вибори закінчилися, але під час голосування завжди може статися щось незвичайне. Що дивного відбувалися на цих позачергових виборах?

В одному з сіл Кіровоградської області через відсутність сейфа члени виборчої комісії на виборах до Верховної Ради використовували каструлю. Її навіть опечатали.

У Миколаєві чоловік, кидаючи бюлетені в урну, зняв штани й труси. Поліція відвезла його до відділку і відкрила справу за статтею про хуліганство.

На виборчій дільниці на вулиці Михайла Донця в Солом’янському районі Києва 19-річний юнак вирішив обдурити систему, але вибрав для цього дуже дивний спосіб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За інформацією очевидців, він кинув у виборчу урну звичайні папірці, після побіг на вулицю. Його затримали і знайшли його два бюлетеня. Тепер йому загрожує до трьох років позбавлення волі за незаконне використання виборчого бюлетеня.

Ненудно було і в Дніпрі. На одній з дільниць використовували цікавий метод, щоб погасити невикористані бюлетені.

Не очікували таке побачити в Дніпрі?)) Так погашають не використані бюлетені. В Законі написано: погасити не використані виборчі бюлетені шляхом відокремлення правого нижнього кута бюлетеню. Зазвичай їх відрізали ножицями 👌 121372

Geplaatst door ОПОРА Дніпро op Zondag 21 juli 2019

Відповідно до закону, погасити невикористані виборчі бюлетені необхідно шляхом відокремлення правого нижнього кута — зазвичай це роблять ножицями. Але члени цієї комісії були безжальні - вони вирішили використовувати сокиру.

Біля іншої виборчої дільниці встановили намет, в якій продавали печиво, пиріжки та воду по 5 копійок. Продавці відзначали, що це ініціатива «Місцевого бізнесмена», а представники Громадянської мережі ОПОРА заявили, що це не можна вважати агітацією.

Цікавий випадок стався в Івано-Франківську. Жінка хотіла проголосувати, але потім вона вирішила забрати свої бюлетені, що робити заборонено.

Нагадуємо, громадянська мережа "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Як повідомляв Знай.uа, Романенко показав, як виглядає остаточний провал планів Порошенко.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський дав термінове доручення розслідувати випадок загибелі двох військових в результаті підриву на міні.