Стало відомо, що скандальна письменниця і борець за українську мову Лариса Ніцой остаточно програла позачергові парламентські вибори в одномандатному виборчому окрузі №117 у Львівській області.

Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії.

Наголошується, що абсолютну перемогу на окрузі здобув Ярослав Рущишин з партії Святослава Вакарчука "Голос", який отримав більше 25 відсотків голосів місцевих жителів. Його найближча конкурентка Оксана Юринець отримала майже 24 відсотків голосів.

Ярослав Рущишин

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Ніцой, яка представляла на виборах "Народний Рух України", отримала 4,45%, за неї проголосувало всього 3 533 людей у Львівській області.

Примітно, що письменниця народилася в Кіровоградській області, але, незважаючи на цей факт, вирішила йти у народні депутати саме у Львові.

Нагадаємо, що Ірина Фаріон відмовилася стати репетитором Володимира Зеленського з української мови.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лариса Ніцой відверто зізналася, що була б не проти зайняти пост Міністра культури України.

Також портал Знай.uа писав, що скандальна Ніцой дала прикурити відомому політику.