Прес-секретар президента України Юлія Мендель постала у незвичному образі - абсолютно без макіяжу. Речниця президента Володимира Зеленського, кандидатка філологічних наук та колишня журналістка Юлія Мендель вирішила показати своїм підписникам справжнє обличчя.

І хоча жінка й без того зазвичай не зловживає мейкапом, вона сфотографувалася зовсім ненафарбованою для Instagram.

"Геть мейкап!", - написала Мендель.

Цей фотоблог 32-річна Юлія завела нещодавно: в ньому робота, подорожі, селфі й трохи котиків.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Це Юлія на роботі

Не можна бути у Лондоні та не сфотографуватися коли телефонної будки

У Юлії є коти

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новий прес-секретар змінила аватарку в соцмережі і почистила пости. На її сторінці більше немає постів "з минулого життя".

Про призначення Мендель ще 30 травня написав міжнародний лобіст Ілля Осадчук.

"Зеленський обіцяє завтра назвати ім'я свого прес-секретаря. Допоможу йому і назву сьогодні. У США прийнято рішення призначити Юлію Мендель. Вона сьогодні директор київського бюро газети Нью-Йорк Таймс. Президент ще не знає ім'я, але зараз дізнається і повідомить", – заявив він в Facebook.

Нагадаємо, військова прокуратура викликала на допит Юлію Мендель. Причиною називають її висловлювання про обстріл мирних жителів на сході України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заявив, що в очі не бачив відповідь на ноту українського МЗС Російської Федерації.

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спонсор "Слуги народу" Зеленського.