Андрій Портнов був радником президента, першим заступником глави Адміністрації президента за часів правління Віктора Януковича та начальником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою. Проти нього дотепер не закрито гучне корупційну справу, хоча він і заперечує свою провину.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У 2017 році проти Андрія Портнова відкрили кримінальне провадження, в якому висунули звинувачення в тому, що він отримував незаконні виплати на загальну суму 26 мільйонів гривень. Розслідуванням справи займалося Національне антикорупційне бюро.

Також Служба безпеки України розпочала розслідування можливої причетності колишнього заступника глави Адміністрації президента за часів правління Віктора Януковича Портнова до анексії Криму Росією в рамках кримінального провадження за статтею "державна зрада".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

СБУ розпочала провадження щодо Портнова за статтею «державна зрада» У відповідь на заяву #вільнілюди до правоохоронних...

Geplaatst door Андрій Левус op Maandag 26 maart 2018

Журналіст, блогер і письменник Сергій Іванов вважає, що Портнов зараз всіма силами намагається не втратити свою репутацію ефективного "рішали". Разом з тим він цікавиться, "як довго Володимир Зеленський буде терпіти якогось пихатого риса, що намагається кошмарити правоохоронну і судову систему", передає Politeka.

"Думаю на початку серпня в країні з'явиться новий Генпрокурор, який буде здатний організувати належним чином слідство, дати правову оцінку діям чиновників Януковича, в тому числі Портнова та його боса Льовочкіна під час Революції Гідності, окупації та з'ясувати походження їх стану", - сподівається журналіст.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.