Стало відомо, що до Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов Петра Симоненка і Комуністичної партії до Міністерства юстиції про скасування наказу про невідповідність діяльності партії вимогам законодавства України. Про це повідомляє прес-служба столичного суду.

"Позивачі просять суд скасувати повністю наказ Мін'юсту від 23 липня 2015 року, яким було затверджено правовий висновок комісії з питань дотримання закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки" щодо невідповідності діяльності, найменування та символіки Комуністичної партії України вимогам вищезазначеного закону", - вказується в повідомленні прес-служби.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в даний момент судом досліджуються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження в адміністративній справі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, що на головній алеї Стрийського парку, яка у Львові, встановили дві скульптури піонерів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Вінниці під час ремонту частини вулиці Замостянської сенсаційну знахідку виявили робітники під будинком культури "Зоря".

Також портал Знай.uа писав, що на одному з балконів Одеси помітили два прапори з забороненою символікою.