У вівторок, 23 липня, у Києві анонім повідомив у поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії. Про це передає "112".

Відомо, що після звістки про мінування ЦВК, співробітники управління Держохорони попросили журналістів залишити будівлю. Представники ЗМІ будуть знову допущені після ретельної перевірки приміщення на наявність вибухових пристроїв.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що ж, колеги, ми дійсно знаходимося біля будівлі ЦВК, ми працювали в залі, де, власне, бачили табло з електронним підрахунком електронних протоколів голосування. До нас підійшов співробітник управління Держохорони і попросив вийти представників ЗМІ, поки будинок не буде перевірено. Наші колеги знаходяться так само, як і ми, на вулиці біля ЦВК, є також представники охорони, які пропускають сюди і відвідувачів і представників ЗМІ. Зараз ворота відкриті тільки на вихід, тобто, якщо ми вийдемо вже за цю територію, то не повернемося в ЦВК, поки не перевірять будівлю на предмет наявності вибухівки", - розповів журналіст.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що вибухотехніки зі спецзасобами зараз знаходяться в ЦВК і перевіряють будівлю. Поліція і представники комісії поки що не прокоментували "замінування" будівлі.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, на сайті ЦВК з'явилися дані про результати по 105 округу в місті Щастя.

Також портал Знай.uа писав, що харків'яни склали список найбільш одіозних кандидатів у народні депутати.