Кандидат по 211 округу від партії "Європейська Солідарність" Володимир Прокопів не пройшов у Верховну Раду з 26,4% голосів. Про це повідомляється на сторінці у Facebook "Київ Проти Корупції".

"Кияни, ми зробили це - барига-корупціонер Володимир Прокопів не потрапляє до Верховної Ради. 211 округ зробив свою справу і шахрай від "Європейської Солідарності" залишився кусати лікті зі своїми 26,4%! Це спільна перемога, яка показує, що українці втомилися слухати відвертих негідників і готові разом будувати правову державу!", - пишуть на сторінці.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, за словами користувачів, при президентові Порошенку Прокипив "став багатшим на 50 мільйонів доларів які нахабно вкрав у киян".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"При цьому Володя цинічно розповідав стареньким про "покращення", як і його патрон партії - Петро Порошенко. Наступний етап - запроторити Прокопіва за ґрати, бо якщо починати рухатися до Європи, то тільки шляхом довічного покарання таких виродків", - сказано в повідомленні.

Киевляне, мы сделали это - барыга-коррупционер Владимир Прокопив не попадает в Верховную Раду. 211 округ сделал свое...

Geplaatst door Київ Проти Корупції op Dinsdag 23 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський назвав можливого генпрокурора.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському відзвітували про вбивство Шеремета.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський знайшов заміну Парубія і Луценка.