Відомий український ведучий Сергій Притула, який балотувався у народні депутати від партії "Голос" Святослава Вакарчука, але не пройшов, заявив, що в Україні працюють ЗМІ, які активно підтримують ідеї російської пропаганди. за його словами, кожен четвертий українець не вважає Росію ворогом.

Про це Притула заявив у передачі "Рандеву з Яніною Соколовою".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула
Сергій Притула

"По своїх каналах вони проштовхують ось цю дезу, російську пропаганду в мізки людям, які сидять перед цими телеком, відкривши роти, і крім них іншого джерела інформації ніякої немає. Кожен четвертий українець, який не вважає Росію країною-агресором, він же не взявся просто так. Він такий, тому що абсолютно відомі і зрозумілі канали, які збираються робити телемости з пропагандистськими російськими каналами", - обурено заявив телеведучий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Притула зазначив, що такі ЗМІ активно транслюють ідею того, що на Донбасі насправді громадянська війна, "яку розв'язали Турчинов з Яценюком". Шоумен додав, що, щоб ця тенденція зникла, такі ЗМІ треба законодавчо позбавити можливості вести антиукраїнську пропаганду.

"NewsOne, є 112, який хоче показувати фільм Олівера Стоуна з головним героєм Медведчуком і Путіним, є "НАШ" Мураєва, який відкрито заявляє, що "у нас громадянський конфлікт", що "на нас ніхто не напав", що "війну на Донбасі розв'язали Турчинов і Яценюк". Турчинов з Яценюком з триколорами ходили і захоплювали райдержадміністрації та відділення міліції", – пояснив Притула невтішні зміни в українському суспільстві.

Нагадаємо, Притула видав реального спонсора партії "Голос" Вакарчука: "Точно не Пінчук".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розповів про коаліцію: вибір "Голоси" засмутив мільйони українців.

Також портал Знай.uа писав, Педан розкрив всю правду про стосунки Притули і Фреймут: "Прикольно спостерігати".