У середу, 24 липня, в Національному агентстві по запобіганню корупції заявили, що новообрані народні депутати повинні подати декларації до 2020 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служба НАПК.

Як пояснили у відомстві, кандидати в нардепи зазвичай є суб'єктами декларування, однак на повторних, проміжних та позачергових виборах до Верховної Ради ця норма закону не діє.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це означає, що перша щорічна декларація за 2019 рік, яка повинна бути подана новообраними на позачергових виборах народними депутатами, подається до 1 квітня 2020 року.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому в агентстві відзначили, що депутати восьмого скликання Ради повинні подати 2 декларації - на день припинення повноважень та у 2020 році, до 1 квітня.

Нагадаємо, що Микола Томенко зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію про скасування бюджетного фінансування політичних партій в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр соцполітики України Андрій Рева в ефірі одного з українських телеканалів дозволив собі порівняти президента Володимира Зеленського з Адольфом Гітлером.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.