Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах багато українців стали просто радіти, адже він був кумиром для більшості вже давно. Феєрична перемога партії "Слуга народу" тільки показала, що українці покладають на Володимира Олександровича колосальні надії і своє процвітаюче майбутнє пов'язують тільки з ним.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

Українці всіляко намагаються показати ту довіру, яку вони дарують чинному гаранту і методи іноді дійсно дивують. Про це розповів український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він виклав фото футболок, які пропонуються українцям в одному з магазинів Києва. На них зображено портрет усміхненого Зеленського з написом "Hope". Ціна такого дизайнерського дива вказана в розмірі 106 грн.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"В одному з київських магазинів. Саме так виглядає народна любов". - написав Шнайдер.

В коментарях українці діляться своєю думкою на рахунок такої "творчості":

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не потрібно створювати собі кумира", "Ціна адекватна", "Він тільки почав працювати, але люди вже заважають ... Люди знову щось придумали собі, кожен щось почув, що хотів ... і понеслося ... Через рік будуть бити камінням. Як вибити з людей цю совкову рабську ментальність?", "А запитували, чи можна?"

Нагадаємо, Ігор Лєсєв показав, як в Мінрегіонбуді засіли "провідники корупції".

Як повідомляв портал Знай.ua, земляки порівняли Зеленського з Трюдо.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського екстрено звернулися до жителів Харківщини.