Кортеж президента України Володимира Зеленського спровокував серйозну ДТП у Запорізькій області. Поліція області передала до київського суду два адміністративні протоколи щодо двох водіїв кортежу.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на представників Національної поліції Запорізької області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Протоколи передали в київський суд за місцем проживання водіїв", - розповіли співробітники відомства.

Причиною аварії стала спроба кортежу обігнати колону автобусів з дітьми, які поверталися з відпочинку. У результаті ДТП сильно потерпіли легкові автомобілі, а один з автобусів вилетів у кювет. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Водіям кортежу загрожує штраф у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривень) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент Володимир Зеленський у свою чергу заявив, що працівники Державної охорони мають понести покарання, якщо їхня вина у вчиненні ДТП в Запорізькій області буде доведена.

Президент Володимир Зеленський вважає, що працівники Державної охорони мають понести покарання, якщо їхня вина у вчиненні ДТП в Запорізькій області буде доведена.

Останнім часом у соцмережах багато «зради» на тему того, що я обіцяв відмовитися від кортежів і не зробив цього....

Geplaatst door Володимир Зеленський op Maandag 15 juli 2019

Нагадаємо, що кортеж Зеленського розбився у жахливій ДТП: перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.