Нардеп VIII скликання Верховної Ради України Ігор Мосійчук не проходить до нового парламенту. Він разом з Ігорем Кононенком поступилися кандидату від "Слуги народу" Олександрові Дубінському в окрузі №94 у Київській області.

Після цього Мосійчук заявив, що його запросили бути артистом студії "Квартал 95", яку раніше очолював Володимир Зеленський. Про це він повідомив на особистій сторінці у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Ігор Мосійчук процитував телефонну розмову з представниками студії. Передаємо її без змін:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- це Вас турбує студія 95 квартал. У нас тут звільнилася роль Юзіка і ми вирішили Вас пане Ігор запросити...
- я просто ржав хвилини три😂🤪😂🤪😂
- та чого Ви смієтесь пане Ігор років з два попрацюєте, а там дивись і знову в депутати...
- я знову ржу😂🤪😂 мама хохотала...
- мама хохотала це не наш рівень. Погоджуйтесь
- я працював журналістом, будь ким... але артистом ніколи...
- то Ви відмовляєтеся?
- так відмовляюся!
- шкода! Дякуємо!

Мосійчук також додав, що готовий ділитися з Корявченком досвідом, але виступати у "Кварталі" категорично відмовився.

Я готовий зустрічатися з народним депутатом Юрієм Корявченковим, ділитися досвідом роботи в комітеті з законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності і на дебатах за круглим столом та в телестудіях...

Зазначимо, що актор студії "Квартал-95" Юрій Корявченков, більше відомий як Юзик, балотувався по мажоритарці на 33-му одномандатному виборчому окрузі в місті Кривий Ріг від партії "Слуга народу". Зазначимо, що він набрав 60,91% голосів підтримки та займе місце в парламенті.

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Раніше його рішення піти в політики пояснили тим, що він проявив себе "ефективним менеджером і політичним лідером" під час президентських виборів.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.