Поліція відкрила кримінальне проводжання щодо відео, де тоді ще кандидата у президенти України Володимира Зеленського начебто збила вантажівка.

Про це повідомляє прес-служба команди Зеленського у соціальних мережах.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нацполіція відкрила кримінальне провадження за статтею "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча"! Більш того, за цей час старший слідчий з особливо важливих справ Головного управління Нацполіції вже зібрав всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора "шедеврального" відео", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відповідне відео про Зеленського з'явилося на офіційному Telegram-каналі Петра Порошенка у розпал передвиборчих перегонів. Тоді на офіційній Facebook-сторінці Петра Порошенка вийшло відео-звернення, де він говорить виборцям, що все зрозумів, усвідомив і тепер зміниться. Гарант закликав приєднуватися до нього, а на ролику і в описі до публікації було посилання на його новий сайт euua.org. Після реєстрації на сайті миттєво приходило СМС, що містить посилання на Telegram та Viber-канали. У зазначеному Telegram-каналі й з'явилось дане відео.

На відео фура збиває Зеленського, після чого у кадрі з'являється знаменита "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога". У відео використані кадри з останнього рекламного ролика Зеленського, який вийшов вранці того ж дня. Після публікації Зеленського радили посилити охорону й остерігатися за власне життя.

Нагадаємо, що кортеж Зеленського розбився у жахливій ДТП: перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.