Віталій Кличко знову потрапив у невеликий словесний конфуз. Мер Києва зашпортався за слово і майже пів хвилини не зміг вимовити потрібну назву.

Цього разу Віталій Кличко не зміг вимовити словосполучення "інститут судових експертиз". Перечепився об слово "судових" і довго не міг підібрати потрібних слів, навіть підказка співрозмовника йому не допомогла.

Конфуз стався в ефірі програми "Ваша свобода". Про це написав колишній український політик-нардеп Олександр Онищенко на своїй сторінці у Facebook. Він також розмістив відповідне відео.

На кадрах видно, як Віталій Кличко 21 сек "народжував" слово "судових"

Кличко снова не смог подобрать нужных слов. На этот раз мэр Киева не смог выговорить словосочетание "інститут судових експертиз". Конфуз произошел в эфире программы "Ваша свобода". Украина 24/7

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще
Geplaatst door Aleksandr Onyshenko op Donderdag 25 juli 2019

Нагадаємо, Кличко зганьбився на всесвітньому заході - не зміг вимовити слово "digitalization"

Кумедний курйоз з Кличком-старшим стався під час його роздумів про діджіталізацію Києва.

Він не зміг вимовити слово digitalization ні з першої, ні з другої спроби – це тривало 8 секунд, поки йому не допомогли. Така помилка розвеселила його молодшого брата Володимира Кличка і він не зміг стримати усмішку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко нарвався на гучну критику від депутатів

Також Знай.ua писав, Віталій Кличко отримав повістку по одній із справ по земельних махінаціях