Соратник колишнього президента України Петра Порошенка депутат Олександр Грановський покинув територію України.

Про це на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив журналіст Василь Крутчак.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Народний депутат Верховної Ради восьмого скликання від фракції, яка ще тоді називалася "Блок Петра Порошенка" Олександр Грановський полетів до Ізраїлю. Він виїхав з Україну відразу після того, як зазнав фіаско на виборах, поступившись місце кандидату від "Слуги народу" Олександру Куницькому. Зазначимо, що після програшу на виборах він позбудеться депутатської недоторканності.

Олександр Грановський
Олександр Грановський

"Александр Грановський, а що ж це ви так швидко покинули Україну і свій 15% харківський електорат та полетіли до Ізраїлю? Ви повертайтесь. На вас тут чекають сюрпризи", - написав Крутчак.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Грановський програв Куницькому з результатом 15,88% (11 557 голосів) проти 47,99% (34 908 голосів). Він зазначив, що виграв би вибори на цьому окрузі, якби не кандидат від президентської партії.

"Я почав плотно займатись округом десь з жовтня 2018 року. Саме цим округом, тому що вирішив залишитися в Харкові, тут достатньо багато часу проводив. Округ був складним, і я чудово це розумів, але я свідомо йшов на такі ризики. Звісно, якби не кандидат від "Слуги народу" – я б його гарантовано виграв", - пояснив свій програш Грановський.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.