Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков повідомив, що в планах у партії є відкриття ринку землі, запровадження страхової медицини, створення накопичувальної пенсійної системи і розвиток конкурентного освіти.

Разумков прокоментував ситуацію з ринком землі:

"Напевно, це правильно, якщо власник може використати свою власність. Це ваше право, конституційне право.

Тому позиція нашої команди наступна: ринок землі потрібно відкривати".

Так само додавши, що на це потрібно час, оскільки необхідно підготувати законопроекти та обговорити проблемні питання.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Подробиці на мораторій при продажу землі поки-що невідомий, Размуков сказав, що питання буде розглянуто найближчим часом.

Разумков розповів, що хоче ввести накопичувальну систему для пенсійної реформи. Це займе час, щоб перейти від нинішньої усталеної пенсійної системи.

Щодо медицини лідер "Слуги народу" сказав, що бачить майбутнє за страховою медициною. Адже своє здоров'я в Україні можуть страхувати тільки ті громадяни, які працюють, а що робити з дітьми та пенсіонерами – треба обговорювати.

Необхідно сприяти розвитку конкурентного освіти. "Держзамовлення для вступу у внз має бути, але в розумних межах. Нова українська школа - потрібно було починати цей процес раніше", - додав Разумков.

На даний момент Центральна виборча комісія опрацювала 99,85% протоколів на позачергових парламентських виборах. Перше місце займає партія "Слуга народу", за яку за даними проголосували 43,17% виборців. Друге дісталося партії "Опозиційна платформа - За життя" набравши 13,03. У "Батьківщини" результат 8,18% і третє місце, "Європейська солідарність" трохи відстає з результатом 8,10%. Партію "Голос" підтримали 5,82% виборців.

В Раду від "Слуги Народу проходить 124 людини, "Опозиційної платформи - За життя" - 38, "Європейської солідарності" - 23, "Батьківщини" - 23, "Голоси" - 18.

Нагадаємо, екс-президент України Петро Порошенко заявив, що нібито дав пояснення ДБР з приводу прозорості угоди купівлі-продажу заводу Кузні на Рибальському.


Як повідомляв раніше Знай.іа, партія "Слуга народу" може сформувати коаліцію самостійно.


Також Знай.іа писав про те, що президент України Володимир Зеленський провів зустріч з майбутніми народними депутатами від "Слуги народу".