У партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" розповіли, як буде здійснюватися законопроект про незаконне збагачення. У партії пропонують ввести "цивільну конфіскацію" незаконних активів високопосадовців.

Про це заявила представниця партії Анастасія Красносільська в ефірі програми "Право на владу" на 1+1.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Красносільської, такий інструмент, як цивільна конфіскація, застосовуватиметься до посадовців у разі, якщо вони не зможуть пояснити походження своїх статків.

"Цивільна конфіскація – можливість у цивільному процесі конфіскувати у чиновника все те майно, яке не можна пояснити офіційними доходами", – зазначила вона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

КРАСНОСІЛЬСЬКА ПРО ЦИВІЛЬНУ КОНФІСКАЦІЮ

Для тих депутатів, які не зможуть пояснити походження своїх статків, ми будемо запроваджувати цивільну конфіскацію. Як це відбуватиметься в ефірі програми "Право на владу" розповіла Анастасія Красносільська, 8-ма у виборчому списку партії "Слуга народу".

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 25 juli 2019

Таким чином, пояснила Красносільська, фактично вкрадене у держави майно буде їй повернуто, а чиновника – звільнено з посади. Питання щодо незаконних активів високопосадовців мають розглянути одним із перших на засіданні нової Верховної Ради України.

Зазначимо, що лідер президентської партії Дмитро Разумков розповів про реформу медицини в Україні. Він зазначив, що найкращим варіантом реформування буде впровадження страхової медицини в Україні. Однак, поки це питання не може бути вирішене.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Причиною такого важкого рішення є те, що "це можна зробити лише тим, хто сьогодні працює, і кому, в принципі, і підприємства, і вони самі зможуть оплачувати, знову ж таки, виходячи з рівня доходів, нормальну страховку, яка буде реально захищати".

Нагадаємо, що кортеж Зеленського розбився у жахливій ДТП: перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.