У четвер, 25 липня, в аеропорту "Бориспіль" був затриманий імовірний учасник злочинної організації з розкрадання природного газу, видобутого в межах договорів про спільну діяльність з ВАТ "Укргазвидобування", яка переховувалася від слідства і був оголошений в розшук з серпня 2016 року. Як повідомляється в Telegram-каналі "NABU Daily by Олег Новіков", мова йде про матір нардепа-втікача Олександра Онищенка.

"Зазначена особа підозрюється у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 28 ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 28 ч. 2 ст. 205, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 209 КК України Кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні САП.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На даний момент детективи НАБУ подали клопотання до суду про застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу.

Як відомо, Онищенко фігурує у справі про розкрадання газу, видобутого за договорами про спільну діяльність з "Укргазвидобуванням" в грудні 2015 року. За версією слідства, злочинна організація заволоділа коштами у розмірі більш, ніж 1600000000.

ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ УЧАСНИЦЮ ЗЛОЧИННИХ СХЕМ ПО РОЗКРАДАННЮ ГАЗУ 25 липня 2019 року в аеропорту «Бориспіль»...

Geplaatst door Спеціалізована антикорупційна прокуратура op Vrijdag 26 juli 2019

Онищенку пред'явлено звинувачення 27 липня 2016 року, але він ховається у Лондоні.

Нагадаємо, скандальному дружку Януковича "прописали" потужного стусана.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальний нардеп-утікач повертається в Україну, плани - наполеонівські.

Також портал Знай.ua писав, Руслану Кошулинському згадали гріхи минулого і "дружбу" з Януковичем.