Спікером парламенту стане голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков. Про це повідомляє телеграм-канал "Klymenko time" з посиланням на інсайдерів.

"Віддавати контроль над парламентом людині не з партії, яка провела у парламент 254 депутати, вважають відвертою дурістю. Юлії Тимошенко (або людині з її партії) готові віддати віце-спікера. Але це на рівні ідеї в переговорах", - сказано в повідомленні.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, на посаду голови партії "Слуга народу" розглянуть Руслана Стефанчука (№2 у списку), Давида Архамію (№4 списку) і Олександра Корнієнка (№7 у списку).

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"При цьому розглядається і варіант, за яким Стефанчук залишиться на посаді представника президента у Раді, а керівництво фракцією на себе брати не буде", - підкреслено в повідомленні.

Нагадаємо, Кличко розповів про зустрічі з "людьми Зеленського".

Як повідомляв портал Знай.иа Тимошенко терміново звернулася до Зеленському і Вакарчуку.

Також портал Знай.ua писав, Порошенко "вигнали" з Львівщини, такого не очікував навіть Зеленський.