Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє прес-служба гаранта.

Так, Трамп привітав Зеленського з проведенням демократичних парламентських виборів і перемогою партії "Слуга народу". Крім того, Трамп висловив упевненість, що нова українська влада допоможе країні позбавитися від корупції і поліпшити взаємини з США.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Він також підтвердив незмінну підтримку з боку США суверенітету і територіальної цілісності України і готовність американської сторони всебічно сприяти реалізації масштабної програми реформ у нашій країні", — сказано в повідомленні.

Зеленський, в свою чергу, висловив подяку за посилення санкційного тиску на Росію. Він обговорив з Трампом можливість зміцнення відносин між США і Україною в енергетичній і економічній сфері.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Кличко розповів про зустріч з "людьми Зеленського".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тимошенко терміново звернулася до Зеленського і Вакарчука.

Також портал Знай.ua писав, Порошенко "вигнали" з Львівщини, такого не очікував навіть Зеленський.