Кабінет міністрів ухвалив ліквідувати урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це йдеться в постанові Кабміну від 24 липня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ліквідувати Урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Департамент з питань стратегічного планування та координації державної політики, Департамент з питань державного управління, Департамент з питань регіональної політики, Департамент забезпечення документообігу та контролю", - йдеться в тексті постанови.

Наголошується, що мова йде не про ліквідацію відомства віце-прем'єра Іванни Климпуш-Цинцадзе, а старій структурі в секретаріаті Кабміну.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На даний момент його функції виконує структура зі схожою назвою Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції, генеральним директором якого з грудня 2017 року є Ольга Стефанишина.

Ольга Стефанишина

"Це було технічне рішення про ліквідацію старої закритої структури. Нині чинний урядовий офіс продовжує роботу, можливість його ліквідації навіть не піднімалася на засіданнях уряду", - пояснила Ольга Стефанишина.

Нагадаємо, про поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали фото з новим прем'єр-міністром.