У неділю, 21 липня, відбулися дострокові парламентські вибори. В результаті яких партія Володимира Зеленського "Слуга народу" отримала величезну підтримку українців й зараз здатна самостійно сформувати коаліцію у новій Верховній Раді.

Також кандидати від "Слуги народу" обійшли багатьох одіозних нардепів по мажоритарці. Серед них, зокрема, Володимир Литвин, Ігор Кононенко та Олександр Грановський.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вони розповіли виданню УП, як ставляться до власної поразки на виборах. Однак українців сприйняли такі заяви політиків неоднозначно. Так, на одному з телеграм-каналів з'явився відгук про "стогони Кононенко, Грановського й інших".

"Почитав на УП стогони Кононенко, Грановського і інших товаришів, пролетівши повз корита. Вибачте, повз мандата. Так ось, вони незадоволені. Мовляв, кілька років засівали округу, а тут з'явився якийсь Зеленський і "нечесно", на одному бренді, виграв у них вибори. Воістину, коли бог хоче покарати, він позбавляє розуму. Не скаржитися треба, а радіти. Тому що якщо б не Зеленський та його «оксамитова» революція, таких як Кононенко через пару років просто перевішали б на стовпах. А так народ випустив пару і, дивись, дехто спокійно від'їде на ПМП в Іспанію. Якщо відкупиться від нової прокуратури, звичайно", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Грановський терміново виїхав з України: чого так злякався соратник Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.