Колишній український президент Петро Порошенко поїхав за кордон на відпочинок.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook Михайло Шнайдер, передає "Політека".

Від відкрив українцям головний секрет - де саме лідер "Європейської солідарності" проведе анонсовану відпустку і чим це для нього обернеться.

Шнайдер вважає, що Порошенко втік на Мальдівські острови, які так полюбилися йому з часів минулого вояжу. Також він нагадав, що екс-президент є фігурантом кількох кримінальних справ в Україні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Сьогодні Петя відбув у відпустку… на свої улюблені Мальдіви. Засмагати і набиратся Сил. Адже по приїзду вони йому точно Знадобляться. Допити річ не Легка…" пише Михайло Шнайдер

Крім того, блогер опублікував "фотожабу", на якій Порошенко зображений в кріслі на тлі океану. У нього в руках валіза з доларами. Багато користувачів соціальної мережі теж упевнені, що голова "Європейської солідарності" відбув на кордон не з порожніми руками. Петро Порошенко полетів витрачати щедрі відпускні. Але вони впевнені, що колишньому президенту не відкрутитися від покарання:

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.