Не так давно соціальні мережі розбурхала новина про те, що Президент України Володимир Зеленський прилетів в Одесу економ-класом. Українці щосили обговорювали цю подію. Не встигли жителі країни натішитися цього, як Володимир Олександрович підкинув нову порцію тем для розмов. На офіційній сторінці президента в соціальній мережі з'явилося красномовне фото з пляжу. На фотографії президент позує в футболці і шортах під парасолькою на громадському пляжі. Поруч з ним, як і в більшості випадків, перебуває глава Офісу президента Андрій Богдан в одних плавках.

Проте, були і ті люди, здебільшого - прихильники експрезидента Порошенка, які довелося не до смаку фото і вони побачили в цьому театр, а деякі просто "заклювали" гаранта за такий відпочинок.

Український юрист і блогер Сергій Наумович вирішив поставити "порохоботів" на місце раз і назавжди та продемонстрував те, як "повинен відпочивати справжній президент", згадавши подорожі Петра Олексійовича на Мальдіви, коли в країні йде війна.

"З приводу фото на пляжі. Кажуть, що ось так правильно відпочивати президентам(див. фото). Бажано на Мальдівах. Бажано інкогніто, щоб Путін не напав." - поділився Наумович.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На кадрі видно, як Порошенко у військовій формі сидить в джакузі, а за вікном відкривається чудовий вид на пляж острова.

В коментарях відразу стали відзначатися небайдужі українці:

"І без берета на пляжі це взагалі зрада й ганьба", "А поруч шоб жінка лягла на нарах кров здавати, і дочки з Лондона фотошопом зграйкою", "Педра, наш полюбляв на вихідні у свою хатинку в Іспанії мотанутись на приватному літачку, так і з відпусткою у нього завжди все в порядку", "Петі відпочивати було ніколи. Петя рубав бабло за всіма напрямами. А це справа вимагає щоденного контролю.", "На Мальдівах тільки так і треба , а то Волочкова нападе".

Нагадаємо, що на сайті українського президента Володимира Зеленського з'явилася петиція з пропозицією відновити авіасполучення між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, у президентської партії Володимира Зеленського "Слуга народу" планують провести адміністративну реформу.

Також портал Знай.ua писав, що новоспечена депутатка Тетяна Грищенко потрапила в скандал.