Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 26 липня, прилетів економ-класом до Одеси. Там він відвідав "Лігу сміху" та побував з родиною на пляжі. Разом з ним також був глава офісу президента Андрій Богдан.

У мережу потрапило фото дівчини Богдана, яка також з ними проводить вихідні в Одесі, повідомляє Страна.ua.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчину, яка супроводжувала Богдана, звати Анастасія Слічна. У минулому вона була продюсером компанії Wise Vision. Зараз Анастасія – співзасновник інтернет-платформи по дизайнерської біжутерії Jewellery BAZAR, а також співвласниця бренду купальників і нижньої білизни La Marе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Слічна позувала в ньому ж на сторінці свого бренду у соціальній мережі Instagram. Саме у цьому купальнику вона відпочивала в Одесі на приватному пляжі разом із Богданом.

Зазначимо, що вперше Андрій Бондан опублікував фотографію зі Слічною у Львові, після чого з'явилася інформація про те, що пара перебуває у романтичних стосунках. За словами Анастасії, з соратником Зеленського, якого дизайнер характеризує виключно з позитивного боку, вона знайома давно, проте зблизилися вони лише наприкінці 2018 року.

Варто додати, що сам президент України Володимир Зеленський на особистій сторінці у Facebook також опублікував фото з пляжу.

"Ми, всюди охорона, бойові водолази, спецконтроль проходження у море, на пляж - через рамки, а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники. Гарних вихідних", - підписано фото на сторінці Зеленського.

Мы, везде Охрана, боевые водолазы, спец контроль прохождения в море, на пляж - через рамки)))) а на заднем фоне видно, как загорают разведчики. Хороших выходных.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 27 juli 2019

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський вперше зняв маску президента заради сина, таким його знає тільки перша леді: трепетне відео.